sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Poikamaiset kukkahousut


Ompelin pojalle kesähousut samasta kankaasta, josta tein aiemmin jättityynyn. Ohje on Ottobre-lehdestä, mutta en laita lehden numeroa tähän, koska toteutus poikkeaa niin paljon alkuperäisestä ohjeesta. Näistä piti nimittäin tulla resorittomat shortsit :). Ommellessa huomasin, että koko oli niin suuri, että teenkin pitkät housut. Tässä kävi siis käänteinen hiiri kissalle räätälinä -tapaus.

sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Hymynaama


Helistin on märkähuovutettu superlonpalan päälle. Superlonin sisällä on riisillä täytetty Kinder-yllätysmunan kuori. Teippasin kuoren hyvin kiinni, ettei sinne päässyt vettä huovutuksen aikana. Hymynaama on neulahuovutettu valmiin työn päälle. Yritin tehdä samantyylisen yksinkertaisen naaman kuin neuvolasta saadussa julisteessa, josta poika ainakin pienempänä kovasti tykkäsi.



maanantai 14. toukokuuta 2012

Kesäpeitto



Virkkasin vauvalle isoäidinneliöistä vaunupeiton kesäksi. Lankana on ihan vaan jotain akryylilankaa. Se oli vaihteeksi ihanan paksua noiden alpakkalankojen käytön jälkeen.

lauantai 5. toukokuuta 2012

Pöllöliivi



Lanka: Novitan ruskea alpakkalanka
Puikot: bambupyöröpuikot 3,5 ja palmikkopuikko

Neuloin liivin jo ennen vauvan syntymää, mutta nyt se oli sopivan kokoinen kuvattavaksi pojan päällä. Pöllöjen silminä on vihreät helmet. Liivi on samaa sarjaa kuin aiemmin neulomani pöllölapaset. Pöllölapaspostauksesta löytyy myös pöllön ohje suomennettuna.